Hvalpemotivation

På Morsø Dyreklinik vil vi gerne, at alle synes, der er rart at komme. Specielt vores patienter. Vi tilbyder derfor killinge- og hvalpekonsultationer, hvor man kan tale med vores autoriserede fagveterinærsygeplejerske i etologi om de mange spørgsmål, der kan melde sig ved ankomst af et nyt familiemedlem. Derudover bestræber vi os på at afholde hvalpemotivation året rundt med hvalpe, der er mellem 2 og 6 mdr. gamle. Mange besøg på klinikken uden dyrlægehåndtering er altid godt givet ud.

Så er der nyt hvalpemotivationshold med opstart torsdag d.28/10. Vi mødes de 2 første torsdage kl.9.50-10.50 og de efterfølgende 6 gange, er det torsdage kl.11-12…..

Tilmelding foregår via klinikken på tlf: 97721140

Unghundeeftersyn

Vi tilbyder også eftersyn af unghunden. Når man er unghund, er man mellem 7 og 10 måneder gammel afhængig af racen. Mange unghunde er velfungerende hunde, der er kommet i teenagealderen og de kan måske have brug for lidt støtte i at komme godt videre i livet. Derfor tilbydes der bl.a. en snak om temperament og adfærd. Derudover er der en klinisk gennemgang af hunden bl.a. tandstilling, vægt, kønsmodenhed og den fysiske udvikling.

Hvalpekonsultation

Vil du gerne komme godt i gang, så er en hvalpekonsultation noget for dig og din hvalp.

Prisen for denne mulighed er 625,- incl. moms. Det er 1 time,hvor der er fokus på lige netop det, du og din hvalp har brug for.

Fokusområderne kunne være:

  • Er du 1. gangs hundeejere
  • Vil du gerne vide hvordan du gør hvalpen træt – på den gode måde
  • Lære din hvalp ikke at hoppe op
  • Lære din hvalp ikke at bide fingre
  • Eller hvad du og din hvalp har af udfordringer i hverdagen.

Konsultationen tilrettelægges efter dine ønsker og behov.