Hvalpemotivation

På Morsø Dyreklinik vil vi gerne, at alle synes, der er rart at komme. Specielt vores patienter. Vi tilbyder derfor killinge- og hvalpekonsultationer, hvor man kan tale med vores autoriserede fagveterinærsygeplejerske i etologi om de mange spørgsmål, der kan melde sig ved ankomst af et nyt familiemedlem. Derudover bestræber vi os på at afholde hvalpemotivation året rundt med hvalpe, der er mellem 2 og 6 mdr. gamle. Mange besøg på klinikken uden dyrlægehåndtering er altid godt givet ud.

Tilmelding foregår via klinikken på tlf: 97721140

Unghundeeftersyn

Vi tilbyder også eftersyn af unghunden. Når man er unghund, er man mellem 7 og 10 måneder gammel afhængig af racen. Mange unghunde er velfungerende hunde, der er kommet i teenagealderen og de kan måske have brug for lidt støtte i at komme godt videre i livet. Derfor tilbydes der bl.a. en snak om temperament og adfærd. Derudover er der en klinisk gennemgang af hunden bl.a. tandstilling, vægt, kønsmodenhed og den fysiske udvikling.

Hvalpekonsultation

Vil du gerne komme godt i gang, så er en hvalpekonsultation noget for dig og din hvalp.

Fokusområderne kunne være:

  • Er du 1. gangs hundeejere
  • Vil du gerne vide hvordan du gør hvalpen træt – på den gode måde
  • Lære din hvalp ikke at hoppe op
  • Lære din hvalp ikke at bide fingre
  • Eller hvad du og din hvalp har af udfordringer i hverdagen.

Nosework

Vi tilbyder Nosework her på klinikken. Vi bestræber os på, at der starter et nyt begynder hold 2 gange om året. Det vil som udgangspunkt være først på foråret samt sidst på sommeren.

Nosework handler om at lære hunden, ved hjælp af dens næse, at finde en bestemt duft. På vores kursus vil det være lavendel, der anvendes. Nosework er en sportsgren, der er med til at opbygge hundes selvtillid og giver stor velvære. Det er en mental aktiveringsform, som, når hunden har lært det, kan bruges alle steder. Det kan bruges indenfor, ude på kendte eller ukendte arealer, på gåturen – det er kun fantasien, der sætter grænser. Det er hurtigt og nemt at sætte op, men giver rigtig meget til hunden.

For tilmelding og mere information kontakt klinikken på tlf: 97721140